Nya tag inför 2015!

Vår nya favoritbutik!

Vår nya favoritbutik!

Det faktum att vi inte uppdaterar vår blogg så ofta som vi borde, och att det kan bli långt mellan inläggen, betyder inte att vi på Urba Vista inte är aktiva. Tvärtom, det är det faktum att vi har så mycket att göra som leder till att vår webbsida inte uppdateras riktigt så ofta som den borde. Det är 2015 nu, och som ett litet försenat nyårslöfte så kan vi säga att vi ska försöka vara mer aktiva online i år. Vi har helt enkelt haft mycket att göra ute i den verkliga världen!

Att vi på Urba Vista har mycket att göra är givetvis både bra och dåligt. Bra därför att vi gör någonting positivt som är mycket viktigt och dåligt för att vi, egentligen, inte borde behövas. På sätt och vis kan man säga att vårt mål, långsiktigt, är att Urba Vista inte ska behövas. Nu är det ju definitivt så att det inte finns någonting som pekar på att detta ska bli verklighet inom överskådlig tid (och om det ser ut att bli på det viset så finns det alltid andra områden vi kan börja arbeta inom).

Det hårda arbetet under 2014, speciellt under hösten, har också satt sina spår, och vi har insett att vi måste lugna ner oss lite. Visst har vi jobb som är både roliga och stimulerande, men vi kan ju inte arbeta ihjäl oss. Det har till och med blivit så pass illa att en av oss börjat tappa håret och därför börjat ta hårets vitamintillskott för att reda upp detta.

Miljötänk gäller även oss, och under 2015 ska vi bli bättre på att ta hand om oss själva!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *