Företagshjälp är bra!

Att hjälpa företag är någonting som vi gör, och vi gör det med stolthet och glädje. Genom att hjälpa företag med sitt miljöarbete så kan de i stället fokusera mer på vad som är deras egentliga huvuduppgift. Det är så ett bra konsultföretag ska fungera: avlasta för andra företag så de inte behöver spendera massa onödig tid på sådant de egentligen inte kan, och som inte motiverar att de anställer en eller flera personer på heltid för att syssla med det. Vi hoppas och tror att vi gör ett bra jobb på det viset, genom att företag blir lite grönare, lite modernare och lite bättre tack vare oss.

Vi behöver också hjälp ibland
Men på samma sätt är det för Urba Vista. Vi kan inte göra allting själva, vi heller, och då händer det att vi tar in extern hjälp. Det gäller saker som fakturering, men även exempelvis städning och fastighetsskötsel. Här har vi ett bra samarbete med Seniorbolaget och använder oss av deras företagstjänster. Seniorbolaget är ett företag med en bra företagsidé: att låta pensionärer och äldre som vill arbeta få möjlighet till det, först och främst inom områden som lokalvård, hantverk och liknande. För det finns ju en väldigt stor kompetens bland äldre där ute, som vi inte utnyttjar, trots att det rör sig om arbetsvilliga personer med stor kompetens och erfarenhet.

För tyvärr är det ju ofta så att den som börjat bli lite till åren inte alltid är så attraktiv på arbetsmarknaden, och det ofta enbart på grund av åldern. Företag söker ofta hellre yngre arbetskraft, alldeles oavsett kompetens. Därför gillar vi Seniorbolaget lite extra och kvalitén på det arbete de utför åt oss går absolut inte att klaga på. Det är absolut inte så att vi bara anlitar Seniorbolaget för att de använder sig av äldre arbetskraft, det skulle ju inte fungera. Absolut viktigaste skälet är att de gör ett mycket bra jobb.

Men de erbjuder inte bara sina tjänster till företag, utan även privatpersoner som behöver hjälp med städning, hantverk och liknande kan anlita Seniorbolaget, och det tycker vi att fler borde göra. Ni kommer inte att bli besvikna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *