Det lönar sig att hålla koll!

Eftersom vi är ett företag som hjälper andra företag med miljöfrågor och miljösmarta lösningar så gäller det också för oss att alltid ha koll på det senaste. Det är ju inte så att vi alltid sitter inne med alla svar, utan vi letar ständigt efter bra lösningar och idéer att inspireras av. Vi håller med andra ord koll på olika företag som ligger i framkant vad gäller miljöfrågor eller som på andra smarta sätt kan inspirera oss till att utveckla bra idéer. Vi hänger också med i diskussioner, debatter, ny teknik, ny forskning, nya rön och allt som vi kan tänkas ha nytta av.

Det är vårt jobb att hålla oss uppdaterade och att hålla koll, och det kan ibland löna sig på flera olika sätt. Möbelbranschen är ett exempel på en bransch där miljötänket stadigt utvecklas, och eftersom möbler är något som vi alla använder så är det också något som är relevant för väldigt många. Att med hjälp av miljösmarta lösningar få ett företag att prestera bättre eller göra mer vinst är förstås en del av det vi sysslar med, men många är också måna om att helt enkelt göra sin del för klimatet även om det kanske inte ger något tillbaka i form av vinst. I längden vinner ju alla på ett bättre klimat!

Nya bordet i lunchrummet

Nya bordet i lunchrummet

Att hålla koll på nyheter inom möbelbranschen innebär att man också på köpet får veta till exempel vilka trender det är som råder och var det finns bra erbjudanden. Nu när vi har tittat på höstnytt i möbelbranschen så har vi till exempel blivit inspirerade till att fräscha upp vårt kontor med lite bättre möbler. Lunchrummet är redan omgjort, och nu ser även vår entré mycket mer inbjudande ut. Som sagt – det lönar sig att hålla koll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *