De viktiga detaljerna i vår mat

Vi har som sagt satt upp ett mål för 2015 och det är att bli mer hälsosamma. En stor den av den ekvationen har såklart med maten att göra. Det som vi dagligen sätter i oss är mer eller mindre bra för kroppen, och efter att vi grottat ner oss rejält på området så inser vi att det är få produkter som håller den kvalitén som vi vill att vår mat ska innehålla.

Vi har nämligen den unika möjligheten att se på matvaror och likande med helt andra ögon än den ”vanliga” människan. Eftersom att vi har ett miljötänk inbyggt i vårt arbete och därmed också våra privatliv så blir det helt naturligt för oss att tänka på miljön, samtidigt som vi tänker hälsosamt.

Det ekologiska valet

Det kommer alltid att vara det bättre valet att välja ekologiskt. Genom det valet bidrar man som person till en bättre värld, inte enbart för eventuella djur, utan också för naturen i sig eftersom varan i sig inte påverkas av miljögifter lika mycket som det som inte är ekologiskt. Det är därför som ekologi sitter i ryggraden på miljömedvetna människor. Det finns helt enkelt ingen ursäkt till att inte välja det alternativet om det finns. Vi arbetar dagligen med att göra världen bättre och mer miljömedveten, och hur skulle det egentligen se ut och kännas om vi konsumerade varor som bidrog till förstörelsen av den, istället för att köpa det som är bevisat bra?

Det ekologiska är det vi tar avstamp från, men det är mot det hälsosamma som vi har satt vårt fokus. Det betyder att det är själva råvaran som kommer upp på tapeten nu. Det spelar ju inte så stor roll för vårt allmänna välbefinnande om vi väljer att köpa ekologisk spagetti, det kommer fortfarande att vara spagetti. När vi har undersökt bra och enkla sätt att förbättra vår hälsa så hittade vi Vitapost linfröolja.

Linfröolja ska tydligen ha väldigt bra effekt på blodets kolesterolhalt eftersom att det innehåller fleromättade omega-3-syror. Intrycket som vi har fått av oljan är att det är ett lätt sätt att hålla koll på kroppens olika funktioner, och det uppskattas eftersom att vi precis har begett oss in i det. På linfröolja.se kan ni hitta mycket bra information om oljan, om ni nu inte skulle lita på vårt ord. Att den dessutom lever upp till våra högt ställda miljökrav ser vi såklart som en mycket positiv aspekt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *